Source: BMC Physiology. Unidade: ESALQ
Subjects: ANTIOXIDANTES, LIPÍDEOS, ESTRESSE OXIDATIVO, DIETA
ABNT
CAETANO, Aline Camila et al. The antioxidant response of the liver of male Swiss mice raised on a AIN 93 or commercial diet. BMC Physiology, v. 13, n. 3, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/1472-6793-13-3. Acesso em: 21 maio 2024.APA
Caetano, A. C., Veiga, L. F. da, Capaldi, F. R., Alencar, S. M. de, & Bezerra, R. M. N. (2013). The antioxidant response of the liver of male Swiss mice raised on a AIN 93 or commercial diet. BMC Physiology, 13( 3). doi:10.1186/1472-6793-13-3NLM
Caetano AC, Veiga LF da, Capaldi FR, Alencar SM de, Bezerra RMN. The antioxidant response of the liver of male Swiss mice raised on a AIN 93 or commercial diet [Internet]. BMC Physiology. 2013 ; 13( 3):[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1472-6793-13-3Vancouver
Caetano AC, Veiga LF da, Capaldi FR, Alencar SM de, Bezerra RMN. The antioxidant response of the liver of male Swiss mice raised on a AIN 93 or commercial diet [Internet]. BMC Physiology. 2013 ; 13( 3):[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1472-6793-13-3